Vissza a kezdő oldalra

English version

Angol változat

A zenekar

Ezen az oldalon műsorajánlatainkat olvashatod.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a felsoroltak mellett egyedi igényeket is kielégítünk.

Müsoraink

Program-Turné

Újdonságok

Zenék

Sajtó

Ludas Egyesület

Linkek

LUDAS KONCERT

A zenekar koncertműsora, mely betekintést enged a Kárpát-medence népzenekincsébe, beleértve nemzetiségeink folklórját is. A műsorban egyaránt szerepelnek autentikus és feldolgozott zenei számok. Külön kérésre tisztán autentikus programot is összeállítunk.

ROMÁN NÉPZENEI KONCERT

Válogatás a magyarországi és az erdélyi román népzenéből. A román muzsika szépsége mellett megismerhetik az erdélyi román, a magyar és a magyarországi román zene közötti párhuzamokat. Bemutatunk jellegzetes román zenélési módokat, s hangszereket, mint a tölcséres hegedű, "hideg zongora", stb...

SZLOVÁK NÉPZENEI KONCERT

A fent ismertetett műsor szlovák megfelelője.

"DERŐ DICSŐ ESTÉRE..."

A magyarság népszokásait bemutató előadás. Felöleli a téli-, tavaszi-, nyári- és őszi ünnepkör hagyományait. Külön kérésre készítünk műsort egy-egy ünnepkör szokásaiból, vagy az éppen aktuális időszak tradícióiból.

"JÉZUS ÁGYÁN NINCSEN PAPLAN..."

A LUDAS karácsonyi programja. Felöleli a karácsonyi népszokásokat, szokásdallamokat. E műsorral bárki bárhol méltón ünnepelheti Karácsony ünnepét.

RENDHAGYÓ ÉNEKÓRA

Ez az ajánlatunk elsősorban iskoláknak, esetleg egyéb gyermekprogramot szervező intézményeknek szól. Témája megegyezhet bármely korábban említett műsorunkkal, de az összeállítás figyelembe veszi az adott korosztály ismeretanyagát, érdeklődési körét. A zeneszámok között a gyermekek érdekes összekötő szövegeket hallhatnak. E programunk összeköthető gyermektáncházzal.

Eddigi műsorajánlatainkon túl vállaljuk egyéni igény esetén ünnepi alkalmakra, s egyéb eseményekre koncertprogram összeállítását. Szükség esetén az előadásokhoz biztosítunk kamara-tánccsoportot, népviseleti bemutatót, s esetlegesen népművészeti kirakodóvásárt szervezünk.

EGYÉB AJÁNLATAINK:

Tematikus műsorok: egy - egy témát dolgoznak fel, pl.: hagyományos szakmák, szokások, stb...

Néptánckíséret

Koreográfia zenék szerkesztése

Táncházak

Zenei felvételek: koreográfiák, színházi felvételek, szignálok, stb...

Gálák

Mindezeken túl kérünk ne szabj határt elképzeléseidnek. Ha zenekarra, népzenére van szükséged, vagy más idevágó feladatod van számunkra, vedd fel velünk a kapcsolatot, s válaszolunk kérdéseidre. Ha bármely ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, rendeld meg műsorunkat űrlapunk segítségével:

MŰSORRENDELÉS ITT

Referenciáink:

"ISOLA FOLK" - Bergamo, "TRE GIORNI" - Acquarossa, Intragna Fest, SIMPLON BLICK Restaurant, Hotel, Camping - Raron, "CSABA" Nemzetiségi Néptáncegyüttes - Békéscsaba, Tessedik Néptáncegyüttes - Szarvas, Körösmenti Táncegyüttes - Gyomaendrőd

Műsorrendelés

Mp3-as zenék

Ludas Egyesület

Programok

 


Vissza a lap tetejére