Vissza a kezdő oldalra

English version

Angol változat

A zenekar
Kedves Látogatónk!

Üdvözljük a LUDAS Egyesület lapján.

Müsoraink
Program-Turné
Újdonságok
Zenék
Sajtó
Ludas Egyesület
Linkek

A LUDAS Egyesület 1999-től működik a LUDAS Zenekar mellett. Teljes elnevezésünk:


"LUDAS" Kulturális Egyesület Népzenei HagyományainkértMint nevünk is elárulja, legfontosabb céljaink között szerepel népzenei hagyományaink, s itt is elsődlegesen Békés megye hagyományainak megőrzése, ápolása, bemutatása. Mindehhez jó alapot teremt a LUDAS Zenekar és támogatóinak köre. Az egyesület egyebek között koncerteket, táncházakat, bemutatókat szervez, s lehetőség szerint kiadványokat, ismertetőket juttat el a hallgatósághoz.

Egyesületünk közhasznú szervezet, mely minősítés bizonyos állami kedvezményekkel is jár, de e mellett céljaink megvalósításához szükségünk van támogatók bevonására is.

Amennyiben ön is pártolja elképzeléseinket, szívesen vesszük esetleges támogatását, melyre többféle lehetőséget is biztosítunk. Amennyiben pénzzel támogatna bennünket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a nyitóoldalon található elérhetőségek egyikén, vagy utalja az összeget az alábbi számlaszámra:


53900052-12006807Természetesen, ha támogat bennünket, élhet az államilag biztosított adókedvezményekkel, s tájékoztatjuk önt az összeg felhasználásáról is. E mellett nagy segítséget jelent amennyiben konkrét eseményt - például egy koncertet - támogat. Sőt nagy sikerre számíthat "köreinkben" a "természetbeni" támogatás, mint például egy táncházban felkínált pogácsa is.

Másik lehetőség támogatásunkra, amennyiben pártoló tagjaink soraiba lép. Erre lehetősége van magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. A pártoló tagság kötelezően csak évi minimális tagdíjjal (500 Ft.) jár, de lehetősége van nagyobb összeget is adományozni. Ezen túl a pártoló tagok részesei lehetnek egyesületünk rendezvényeinek, segíthetnek bennünket munkával, szervezéssel, vagy akár plakátragasztással is (természetesen ez nem kötelező).


Ha ide kattint, egy űrlap segítségével jelentkezhet pártoló tagnak.Azzal is támogat bennünket, ha megrendeli a LUDAS Zenekar valamely műsorát. Előadásainkról bővebb tájékoztatót itt olvashat.

 

 

 


 

Vissza a lap tetejére